19 Mayıs 2012

Yeni Bir Sayfa


İnsan ne kadar çok vede çabuk gelişiyor. Bundan belki bir yıl öncesinde hiç düşünmediğim bir şeyi şimdi hevesle, özenle hayatıma yerleştirmeye çalışıyorum.Kimbilir yarınlarımız nelere gebe.Hayal ediyorum herşey güzel olsun diye, hepimiz için.Önce kadınlar için. Çünkü hiç onaylamasamda hatta biraz kızsamda bizim ellerimiz, bizim gözlerimiz, bizim duygularımız daha çok değiyor çocuklarımızın yüreklerine. Bu yüzden daha güçlü, daha duyarlı ve daha bir sürü doğru vasıfa sahip olmak zorundayız.Bunu yapmak istiyorum önce kendim için, sonra dokunabildiğim, anlaşılabildiğim herkes için.

4 yorum:

Ayşın Önol dedi ki...

İşte ben de bunu KADIN OLMANIN ERDEMİ olarak yorumluyorum...
Sevgiyle
İçtenlikle

Adsız dedi ki...

Çalismani tebrik ederim.Merakla takipteyim...Hayat veren her ne kadar erkek ise de geriye kalan bütún gelisme,varolus KADINdir...Bizi depresyona sokan ,kendimizdeki gücü, SINIRSIZ kullanamiyor olmaktan kaynaklaniyor..KADIN kaynaktir...Anne oldugunda ise yaraticidan aldiklari harekete geçer...Sevgiler..

Nuran dedi ki...

Ülkücüm bloğun hayırlı olsun, yaptığın güzellikleri birebir gören biri olarak aynı güzelliği bloğuna da taşımışsın. Tebrikler.
Eminim birçok kesime ulaşarak fikir paylaşımlarında bulunacaksın. Sevgilerimle

Ülkü Yaslama dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Sen geç cevap vermeme bakma benim, Nurhan ablacım.Bazen böyle uzun aralarım oluyor benim. En çok keyif aldığım kısmı paylaşmak aslında.

Yorum Gönder

yorumlar